Meny

Integritetspolicy

I enlighet med den engelska dataskyddslagen från 1998 följer Metalock Engineering-koncernen lämpliga säkerhetsrutiner för att förhindra obehörig åtkomst vid lagring och yppande av den information du delger oss. Personuppgifter som överförs via internet är dock aldrig helt säkra, och även om Metalock Engineering-koncernen vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder så frånsäger sig Metalock Engineering allt ansvar för obehörig åtkomst till eller otillbörlig användning av information som du har lämnat.

Exempel på personuppgifter som du delger oss kan vara ditt namn, din e-postadress och information som delges via cookies (se avsnittet om kakor under Villkor). Metalock Engineering-koncernen använder i första hand den insamlade informationen i följande syfte: 

  • För att göra webbplatsen mer användarvänlig.
  • För att hjälpa dig att snabbt hitta relevanta tjänster och uppgifter på the Metalock Engineerings webbplats.
  • För att hjälpa oss att skapa och leverera relevant innehåll.
  • För att meddela dig om uppdateringar och nyheter från Metalock Engineering

Metalock Engineering-koncernen varken säljer, handlar med eller hyr ut dina personuppgifter till andra parter. Genom att använda Metalock Engineerings webbplats godkänner du att Metalock Engineering-koncernen använder dina personuppgifter för ovan nämnda syften. Ändringar i Metalock Engineering-koncernens integritetspolicy visas på den här sidan, så att du alltid kan se vilka uppgifter vi samlar in, hur vi använder dem och under vilka förhållanden vi visar dem.

Du har kontroll över att dina uppgifter stämmer. Om du vill korrigera eller uppdatera de personuppgifter du har lämnat till Metalock Engineering-koncernen, eller om du vill återkalla tidigare samtycke till att få meddelanden från oss, kontakta Metalock Engineering.

Metalock Engineering UK Limited är registrerat i England, med nr 00469627

Officiell företagsadress: Unit H5, Pilgrims Walk, Prologis Park, Coventry, Warwickshire, CV6 4QG, England